Få tilbake opptil KR.6000på utvalgte FUJIFILM XF-objektiver

Vi er glade for at du har valgt Fujifilm og vurderer å utvide X-seriesystemet ditt med et nytt objektiv. Nedenfor finner du viktig informasjon om hvordan du går frem for å få tilbakebetaling.

1.     For å kunne benytte deg av denne kampanjen må du kjøpe et kvalifiserende produkthos en av våre autoriserte forhandleremellom 1. februar og 31. mars 2019 og sende inn kravet dittfør 30. april 2019.

2.     Når du sender inn krav om tilbakebetaling, må du laste opp kopi av fakturaen eller kvitteringen og et bilde av serienummeret. Du finner serienummeret både på esken og på objektivet. Vi ber om serienummer slik at vi kan behandle kravene raskere og kontrollere om det foreligger feilaktige eller falske krav. Du kan lese mer dette i vilkårenefor kampanjen.

3.     Det er kun mulig å sende inn krav om tilbakebetaling for objektiver som er kjøpt separat og ikke som en del av en pakke.

4.     Når kravet er sendt inn og godkjent, overføres det aktuelle beløpet til bankkontoen du har oppgitt, innen 28 dager.

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss på fujifilm@promotion-support.com.

Vi håper det nye objektivet gir deg mye fotoglede!

FUJIFILM-Connect.com